HARB-İŞ Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kaplan’dan İstanbul Amatör Kulüplere Çağrı

İstanbul amatör futbol sahnesinde yaşanan usulsüzlük iddialarına ilişkin HARB-İŞ Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kaplan’dan tüm İstanbul’daki amatör kulüplere çağrı yapıldı. Başkan Kaplan, lisanssız oyuncular ve eksik belgelerle maçların oynanması konusunda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) tutumunu eleştirdi ve şeffaflık talebinde bulundu.

Amatör Kulüplere Açık Mektup:
Başkan Kaplan, İstanbul’un 39 ilçesindeki amatör kulüplere açık bir mektup yayınladı ve şunları ifade etti:

“Bir takımın usulsüz şekilde maça çıkmasına ve yönetim kartı eksikliklerine rağmen ASKF’nin ‘hiçbir usulsüzlük yoktur’ demesi kabul edilemez.”
“Bu konuda tüm kulüplerin düşüncelerini merak ediyorum ve cevaplarınızı bekliyorum. Bu şartlarda maçın nasıl oynatıldığına dair soru işaretleri var ve bunun açıklığa kavuşturulması gerekiyor.”
Tüm Kulüplerden İş Birliği ve Destek Çağrısı:
Kulüp Başkanı Kaplan, yaşanan bu durumun tüm İstanbul’daki amatör kulüpleri etkilediğini ve ortak bir tutum sergilemenin önemini vurgulayarak, birlikte hareket etmenin önemi üzerinde durdu.

“Tüm kulüplerin birlikte hareket ederek, bu tip usulsüzlükleri gündeme getirmesi ve çözüm arayışında bulunması gerektiğini” belirtti.
Başkan Hüseyin Kaplan, amatör futbolun temiz kalması ve adil bir yarış ortamının sağlanması için tüm kulüpleri dayanışmaya ve bu konuda ortak bir ses çıkarmaya davet etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir